Zeitzeichen / Tijdteken: Tentoonstelling Rijn-IJssel studenten in Gera, Duitsland

Grafisch werk van studenten van het ROC Rijn IJssel Sign worden tentoongesteld in de Stadt- und Regionalbibliothek in Gera, Duitsland van zaterdag 11 juli tot en met zaterdag 29 augustus 2015. De entree is gratis. Contacten tussen ROC Rijn IJssel en de Stadt- und Regionalbibliothek in Gera zijn tot stand gekomen via de Stichting Jumelage Arnhem. Gera is één van de partnersteden van de gemeente Arnhem.

Locatie:
Stadt- und Regionalbibliothek Gera
Puschkinplatz 7
07545 Gera
Puschkinplatz 7
07545 Gera

Meer informatie: www.biblio-gera.de

Bekijk op onze Facebook pagina de Event pagina en laat weten of u erbij bent!