Arno Arts overleden

Op 3 april 2018 is Arno Arts overleden. Voor de verbintenis tussen Arnhem en Gera heeft hij als kunstenaar meermaals veel betekend met zijn tentoongestelde werken tijdens de Geraer Höhler-Biennale. Ook Gera heeft met een artikel in de Geraer Zeitung (PDF) aandacht geschonken aan deze fenomenale kunstenaar. De Stichting Jumelage Arnhem verliezen hiermee een belangrijke schakel tussen Arnhem en Gera, zie ook dit In Memoriam documentMede namens de vrienden uit Gera wensen wij de familie veel sterkte met dit verlies.