Volg de pagina van Stichting Jumelage Arnhem op Facebook

Agenda

Contacten en evenementen tussen Arnhem en de partnersteden:

 

15.03.2019 bis 15.02.2020
100 jaar Bauhaus, ook in Gera

 

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u meewerken aan het levendig houden van de banden van Arnhem met Gera en/of Croydon? Neem dan contact met ons op!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)26 381 4304 (secretaris)
+31 (0)6 231 37 252 (voorzitter)

Raadhuis Arnhem
Rathaus Gera

Zoeken

Bestuur en organisatie

De stichting heeft een bestuur van minimaal vijf en maximaal zeven bestuurders. Zij zijn onbezoldigd. Een vergoedingen voor bijzondere werkzaamheden worden in de jaarrekening zichtbaar gemaakt en toegelicht.

De samenstelling van het algemeen bestuur van Stichting Jumelage Arnhem

Samenstelling van bestuur    
De heer Guus Westra voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevrouw Wil Kuijsten-Speijers secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De heer Theo Matser penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature voorzitter werkgroep Gera  
De heer Paul van Heijst voorzitter werkgroep Croydon   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     
Samenstelling van de werkgroep Croydon    
De heer Paul van Heijst  voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De heer Bert Companjen  religie  
Mevrouw Wil Kuijsten-Speijers algemeen  
     
Samenstelling van de werkgroep Gera    
Vacature voorzitter  
De heer Bert Companjen  religie  
Mevrouw Wil Kuijsten-Speijers algemeen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doelstelling
Het bevorderen van uitwisseling tussen zoveel mogelijk burgers, zowel a-titre-personelle als in vereniging- en/of organisatieverband, van de betreffende steden (Croydon en Gera) om bij te dragen tot bevordering van samenwerking, vriendschap en vrede tussen verschillende landen en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

Beloning
De bestuursleden ontvangen géén vrijwilligers vergoeding. Ze hebben wel recht op zogeheten “vacatie-geld”. Dat is een vergoeding voor de onkosten die het bestuur maakt in voorbereiding en uitvoering van de bestuursvergaderingen (max. € 300,-- per jaar).Kosten die hieronder vallen zijn: reiskosten, parafernalia, telefoonkosten e.d. en staan in het jaarverslag genoemd onder “overige en algemene bestuurskosten". 

Statuut: Stichting Jumelage Arnhem (PDF)

KvK nr.: 41051495

Fiscaal nummer / RSIN: 8158.22.157